Todo Movies: welke films wil jij nog kijken?

Todo Movies is een app waarmee je kunt bijhouden welke films je nog wilt kijken. Je beheert een lijst van films die je nog wilt kijken en films die je al gekeken hebt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

todo movies iphoneTodo Movies is een takenlijstje met een heel specifiek doel: bijhouden welke films je nog wilt kijken. Je zou dergelijke lijstjes kunnen bijhouden in een normale todo-app. Maar Todo Movies biedt iets extra’s: je krijgt bijvoorbeeld bij elke film een filmposter te zien. Je kunt makkelijk een database met beschikbare films doorbladeren, waarbij de app de titels aanvult op het moment dat je een paar letters invult. Zie je de gewenste film, dan kun je eerst meer informatie bekijken en daarna de film toevoegen aan de lijst. Meteen wereldkundig maken via Twitter, Facebook en SMS of e-mail kan ook.

Todo Movies toont ook genre, releasedatum, beoordeling, regisseur, cast, verhaallijn en speelduur. Ook kan de app je waarschuwen als een nieuwe film beschikbaar komt in de bioscoop, maar je moet die wel eerst aangeven als interessante film. De lijst met films die je nog wilt kijken is te bekijken op drie manieren: alfabetisch, op releasedatum of op de datum waarop je het hebt toegevoegd. Reeds bekeken films verschijnen op de ‘Watched’-lijst.

Tip: een Nederlands alternatief is MovieNight van Joost van der Borg.

Downloaden: Todo Movies (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 23:06
Categorie Amusement
Onderwerp todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.