Mobile Mouse Pro voor iPhone vandaag gratis

Mobile Mouse Pro is een app waarmee je je Mac of Windows-pc op afstand kunt bedienen. De app is vandaag kortstondig gratis te downloaden.

mobile mouse pro iconMobile Mouse Pro is een handige app waarmee je van je iPhone of iPod touch een draadloze afstandsbediening met bewegingsdetectie voor je computer maakt. Vanaf je iPhone doorzoek je je fotobibliotheek, bedien je je muziekspeler of zoek je iets op internet op. Vooral mensen die hun computer voor entertainment-toepassingen gebruiken is het makkelijk om op afstand muzieknummers te kunnen skippen. Deze app is vandaag gratis dankzij FreeAppADay en is ook verkrijgbaar in een variant voor de iPad.

Je moet eerst een serverapplicatie van mobilemouse.com downloaden om de app te kunnen gebruiken. Mobile Mouse Pro is geschikt voor Mac OS X (Tiger/Leopard/Snow Leopard) en Windows XP/Vista/Windows 7. Je hebt een draadloos netwerk nodig om desktop en iOS-apparaat met elkaar te laten communiceren. Volgens de ontwikkelaar is Mobile Mouse Pro uniek, omdat het de enige app is met een volwaardige dock, net zoals op de Mac. Door de iPhone te schudden maak je het toetsenbord zichtbaar en verberg je het weer. Je hebt vrijwel alle toetsen tot je beschikking, inclusief linker- en rechtermuisknoppen, programmeerbare sneltoetsen en functieknoppen. Je kunt met deze app je computer uit slaapstand halen en er zit een wachtwoordbescherming op om te voorkomen dat anderen op je computer kunnen snuffelen als je je iPhone kwijtraakt.

Later vandaag kun je op iPhoneclub weer ons vaste lijstje met gratis apps lezen, maar deze app wilden we even apart onder de aandacht brengen. Er zijn in de App Store overigens nog meer applicaties te vinden met dezelfde functionaliteit. Wat Mobile Mouse Pro onderscheidt is het mooie design en de vele mogelijkheden.

Downloaden: Mobile Mouse Pro (tijdelijk gratis)
Ook verkrijgbaar: Mobile Mouse voor iPad (€2,39)

mobile-mouse

Tipgever: Michiel via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2011, 18:36
Categorie Productiviteit
Onderwerpen muis, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.