Timelapse Pro krijgt muziek- en Twitter-functie

Timelapse Pro heeft een update gekregen en kan nu muziek importeren vanuit je muziekbibliotheek. Ook kun je de filmpjes delen via Twitter.

timelapse proHet maken van stopmotion-filmpjes is een leuke bezigheid en met applicaties als Timelapse Pro gaat dat heel gemakkelijk op je iPhone. TimeLapse Pro kost €1,59 en maakt een serie foto’s die achter elkaar worden gezet tot een filmpje. De app bevat ook een geïntegreerde viewer, waarmee je de losse foto’s op elkaar kunt afstemmen, zodat de overgangen soepeler zijn. In de pas verschenen update 3.0 van de app is de gebruikersinterface vernieuwd. Bovendien heb je nu de mogelijkheid om DRM-vrije muziek vanuit je muziekbibliotheek toe te voegen.

De gemaakte filmpjes zijn te delen via Twitter of op een FTP-server te plaatsen, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon in je iPhone-fotorol bewaren en daarna via een zelfgekozen online dienst publiceren. Timelapse Pro biedt nu volledige ondersteuning voor iOS 4 en functies op de iPhone 4, zoals flitser, frontcamera en het Retina Display. Je hebt minimaal iOS 3.0 nodig.

Leuke bijkomstigheid, is dat de app tijdelijk voor half geld te krijgen is: geen €3,99 maar €1,59.

Downloaden: Timelapse Pro (€1,59)

Onderstaande filmpjes zijn altijd erg populair om met timelapse-apps te maken:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2011, 12:57
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen timelapse, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.