MijnKPN: datategoed bekijken op de iPad

MijnKPN is een handige iPad-app waarmee je kan zien hoeveel beltegoed en dataverbruik je nog over hebt deze maand, of hoe hoog je extra kosten zijn. De applicatie bevat ook een geschiedenis van facturen.

MijnKPN databundel bijhouden op de iPadDe iPhone-applicatie MijnKPN heeft een update gekregen waardoor de toepassing nu ook voor de iPad is geoptimaliseerd. Zo kan je ook op Apple’s tablet je dataverbruik in de gaten houden als je een iPad-internetabonnement hebt. Je kan echter ook een mobiel abonnement invoeren, waardoor je op de iPad de statistieken van je telefoonabonnement van KPN kan nagaan. De toepassing geeft je toegang tot de laatste maandbedragen, je huidige dataverbruik en het resterende beltegoed, als dat van toepassing is.

Je kan de app in zowel de verticale als horizontale stand van de iPad raadplegen. Hoe dan ook bevindt zich aan de linkerkant van het beeld een overzicht van pictogrammen, waarmee je terecht kan bij je verbruiksgegevens, eerdere rekeningen, algemene informatie over je abonnement – zoals de looptijd, en persoonlijke informatie. Links bovenin het scherm zie je het telefoonnummer waaraan het abonnement verbonden is.

MijnKPN details internetverbruikIn het gebruiksoverzicht, zie je in gekleurde balken hoeveel van je maandbundel je nog te gaan hebt. Even daarboven staat hoeveel dagen je nog met je beltegoed en databundel kan/ moet doen. Als je de limiet overschrijdt, zie je in een aparte rode balk met hoeveel internetdata of hoeveel belkosten je dat hebt gedaan. Des KPN’s wordt het beltegoed weergegeven in euro en je dataverkeer in MB’s. Eveneens kan de vernieuwingsdatum van je internet verschillen van het beltegoed. Bij elkaar opgeteld maakt dat, ondanks de heldere applicatie, dat je weinig inzicht hebt over het totale kostenplaatje van een maand. Onder de beide balken worden extra kosten gelukkig wel gespecificeerd.

Downloaden: MijnKPN (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2012, 14:41
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.