Mijn Team: chatten en competities volgen voor voetbalclubs

De iOS-app Mijn Team is een competitiehub en een chatapplicatie voor voetbalclubs. De app biedt toegang voor spelers, teamleiders en ouders.

Mijn Team chat kortVoetbalclubs hoeven dankzij de iOS-app Mijn Team niet langer aparte groepschats te beheren op WhatsApp of groepen te starten op Facebook. De app biedt namelijk één plek voor alle informatie over je team, gespeelde wedstrijden en geplande competities. Een nieuwe update voegt daarnaast een chatfunctie toe, waarmee het mogelijk is om direct met je teamgenoten te communiceren.

Om Mijn Team te gebruiken heb je eerst een account nodig. Eenmaal geregistreerd krijg je een lijst van voetbalclubs in Nederland voorgeschoteld, waar je vervolgens jouw specifieke team in moet vinden. De app laat je registreren als speler of teamleider, maar ook als ouder of verzorger. Hierdoor is het mogelijk om met de app teamontwikkelingen bij te houden voor jonge spelers zonder iPhone.

De nieuwe chatoptie staat op je teampagina bij een vrij klein chaticoontje onderin het scherm. Hier kun je ook niet op tappen: alleen met een swipe van links naar rechts kom je in de chat terecht. Je mag de optie pas gebruiken zodra een teamleider heeft bevestigd dat je inderdaad in een club speelt. Daarnaast biedt de app plekken om geplande wedstrijden, uitslagen en een Twitteraccount te bekijken. Informatie van deze kanalen is bij de clubs die wij bekeken al automatisch ingevuld.

Mijn Team uitslagenMijn Team competities

Uiteraard heb je pas echt iets aan de chatmogelijkheden als het merendeel van je team de app gebruikt. Je hebt de optie om teamgenoten uit te nodigen de app te gebruiken, maar dit moet je één voor één doen. Waarschijnlijk is het handiger om andere spelers in een al bestaand communicatiekanaal over de app te vertellen.

Downloaden: Mijn Team (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2014, 21:34
Categorie Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.