Meet the Tweet 2.0: Twitteren zonder account werkt nu mobiel

Mensen volgen zonder zelf een account op Twitter te hebben kan met de Nederlandse iPhone-app Meet the Tweet. Na een update werkt de applicatie ook op 3G en GPRS en zijn retweets van gevolgden zichtbaar.

Meet The Tweet iPhone iPod touch twitteren zonder accountMeet the Tweet, de Nederlandse app waarmee je alle facetten van Twitter kan volgen zonder zelf een account te hebben, heeft een valse start gemaakt. Dat schrijft ontwikkelaar Damiaan Twelker in de App Store-omschrijving van de recent uitgebrachte versie 2.0. Die zorgt ervoor dat de applicatie nu wél te gebruiken is met 3G en andere mobiele verbindingen. Tegelijk zijn er verschillende verbeteringen gedaan. Het ontwerp van de app is licht aangepast, de snelheid is hoger en je ziet nu ook retweets van personen.

Aan het uiterlijk zijn het logo, het opstartscherm en delen van de interface van Meet the Tweet bijgeschaafd. Meet The Tweet timelineToch voelt de applicatie nog steeds een beetje als de populaire Twitter-app Tweetbot. Qua insteek is er echter een curieus verschil: Meet the Tweet is Twitter voor de mensen die zelf geen account willen, maar wel anderen willen volgen.

Als je Meet the Tweet al geïnstalleerd had op je iPhone, dien je hem eerst te verwijderen dan opnieuw te installeren. Anders blijft de app dienst weigeren op mobiele dataverbindingen. Ook als je de app enkel op Wi-Fi wil gebruiken of het op een iPod touch hebt staan, loont de update echter. Behalve de snelheidsverbetering en de retweets, zijn er namelijk ook verscheidene aanpassingen gedaan waardoor de app stabieler en foutlozer is geworden. Helaas zorgt de herinstallatie er wel voor dat je een eerder aangemaakte lijst met personen kwijt bent.

Downloaden: Meet the Tweet (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 22:28
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.