Marktplaats op iPhone vernieuwd: advertenties wijzigen

De Marktplaats-app voor de iPhone is voorzien van de optie om advertenties te wijzigen. Je kan de prijs aanpassen en producten reserveren.

Marktplaats iPhone-appMarktplaats kondigde recent in een App Store-omschrijving aan haar applicatie veelvuldig te gaan verbeteren en die trend lijkt inmiddels ingezet. Na een grote update in februari die mobiel betalen voor adverteerders mogelijk maakte, is de app nu bijgewerkt naar versie 2.4 met opnieuw een stapel verbeteringen. Het is nu mogelijk om advertenties te wijzigen na plaatsing. Zo kan de status van een advertentie worden gewijzigd naar gereserveerd of kan je een advertentie weer beschikbaar maken, na hem aanvankelijk uit de roulatie te nemen. Ook kan je de prijs aanpassen.

De app wordt zo steeds zelfstandiger ten opzichte van de website: je kan eigenlijk alle handelingen omtrent het plaatsen van een advertentie wel doen in de app. In de vorige update werd het al mogelijk via iDeal te betalen in de toepassing en als je je daarmee eenmaal hebt aangemeld in de app, kan je gebruik blijven van de dienst met het 1-klik model dat Marktplaats promoot. Behalve een advertentie aanpassen of terugtrekken, kan je dus ook een advertentie laten opvallen in de app.

Verder heeft versie 2.4 afgerekend met enkele crashes in de app en is de snelheid op punten verbeterd. Als je de app even niet hebt geopend of gebruikt op de iPhone, zal je eerst een installatiescherm zien voordat de app geladen wordt.

Downloaden: Marktplaats (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2013, 12:25
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen marktplaats, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.