NRC Digitale Editie nu via Apple’s Kiosk verkrijgbaar

NRC Digitale Editie is voortaan in de Kiosk van Apple te vinden op de iPad en iPhone, na een update van de app. Die verwijdert bewaarde artikelen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

NRC Handelsblad Digitale Editie iPad iPhoneNRC heeft een update gegeven voor haar iPad- en iPhone-applicatie NRC Digitale Editie, waarmee je de krant van papier kan lezen op het touchscreen. De update zorgt ervoor dat de krant voortaan in de Kiosk van Apple zelf is op te halen elke ochtend, en niet langer in een losse applicatie. De app kan daardoor elke ochtend middag automatisch de krant klaarzetten zodat je niet meer hoeft te wachten op het downloaden in de ochtend. De update komt wel met een waarschuwing. NRC geeft die melding zelfs aan in CAPS LOCK in de App Store-omschrijving: artikelen die je eerder had opgeslagen en bewaard als je favoriete artikelen in de applicatie, zijn na de update verdwenen.

De krant adviseert je eerst artikelen aan jezelf te mailen voordat je de app bijwerkt. Overigens kan je in de nieuwe app nog steeds nieuwe artikelen favorieten en zo eenvoudig bewaren. Je kan alleen geen beroep meer doen op je opgebouwde archief.

De applicatie kost 1,79 euro om te downloaden en daarmee hanteert de app meteen de prijs van een losse te downloaden krant in de applicatie. Je krijgt bij het downloaden dan ook één krant.

Downloaden: NRC Digitale Editie (€1,79, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2013, 13:47
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen kranten, nrc, nrc reader

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.