Clash of Clans: toetreden tot een selectie met meer dan 400 trofeeën

Het strategiespelletje Clash of Clans is voorzien van een golem die je kan inzetten met duister elixir en een selectie met divisies.

Clash of Clans header updateHet onrembaar populaire strategiespel Clash of Clans bedient haar grote schare spelers met een nieuwe grote update, alweer een maand geleden sinds de vorige update met nieuwe eenheden en verdedigingsstrategieën. In de laatste versie worden de allerfanatiekste spelers beloond. Als je meer dan 400 trofeeën hebt verzameld, kan je toetreden tot een selectie. Dat is een divisie van spelers die eigenlijk nog boven het niveau van een clan opereert, en geeft je een plunderbonus voor elke overwinning die binnen een selectie wordt gehaald en geeft een nog hogere plunderbonus als je selectielevel omhoog gaat.

GU DI Clash of Clans iPad iPhoneOp clanniveau zijn er ook verbeteringen ingevoerd. De leider van een clan kan nu rechtstreeks berichten sturen naar de leden, een aanpassing die aansluit op de onlangs ingevoerde berichtmogelijkheid. De chatberichten zijn meteen iets anders opgemaakt dan voorheen. Toernooien met clans zijn verder verlengd van duur. Ze kunnen nu twee weken omvatten voor een dubbele beloning. Statistieken van troependonaties voor de clan worden elke week bijgewerkt en vanaf nu kunnen ook niet-clanleden die troependonatie zien. Aansluitend toont een clankasteel voortaan een verzoekbericht voor meer troepen, als het kasteel daar ruimte voor biedt. Andere verbeteringen aan Clash of Clans zijn het draaien van muren, bevestigingsberichten voor het versnellen van eenheden en spreukverbeteringen en een betere verwerking van aanvalsmeldingen als je toevallig speelt op meerdere apparaten zoals bijvoorbeeld een iPad naast je iPhone.

Als je op zoek bent naar nieuwe eenheden, kan je in je handen wrijven voor een golem die met duister elixir is te maken. Zelfs als de golem in tweeën wordt gehakt, blijft hij doorvechten. Je hebt duistere barakken van level 4 nodig om de golem te activeren. Ook kan je de tovenaartoren verbeteren met een luchtmijnzoeker (vanaf level 9 van het stadhuis) en er zijn verbeteringen voor clankastelen van level 5, tesla’s van level 7 en level 9 van je stadhuis.

Downloaden: Clash of Clans (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2013, 14:00
Categorie Games
Onderwerpen clash of clans, strategie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.