MacHeist 4: nieuwe puzzelgames met breinbrekers voor iPhone en iPad

MacHeist brengt een serie puzzelgames voor iPhone en iPad uit. In MacHeist 4 Mission 3 en nanoMission 4 krijg je weer nieuwe breinbrekers, waarmee je apps kunt verdienen.

macheist 4 mission 3MacHeist bracht ooit een puzzelapplicatie voor de iPhone uit, in een bjizondere stijl. Inmiddels is de MacHeist doorgegaan met het uitbrengen van nieuwe puzzelgames. MacHeist 4: Mission 3 en MacHeist 4: nanoMission 4 zijn sinds kort verkrijgbaar in de App Store. Beide zitten bomvol breinbrekers, waar je de rest van de zaterdag wel mee zoet bent. Helaas zijn ze nog niet geoptimaliseerd voor het grotere scherm van de iPhone 5, maar er zijn wel aparte iPad-versies. Aan het einde van elke missie is er een bonus te verdienen: speel je bijvoorbeeld nanoMission 4 helemaal uit, dan krijg je als presentje Sam and Max: Ice Station Santa, een game die normaal €3,99 kost.

Bij Mission 3 kun je een gratis exemplaar van Wikit verdienen, een app die informatie geeft over de levensloop en leuke weetjes rondom artiesten en bands. Maar eigenlijk gaat het gewoon om de puzzels. MacHeist werd bekend door de softwarebundels die ze aanbieden, maar inmiddels hebben ze ook al 17 puzzelgames voor iPhone en iPad in de App Store staan.

Downloaden:

macheist nanomission 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2012, 14:05
Categorie Games
Onderwerpen macheist, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.