Drafts voor iPhone ondersteunt snelle e-mailacties

Drafts voor iPhone kan nu snel een e-mail versturen en ondersteunt meer apps: Netbot, Notefile, Pastebot en Nebulous Notes.

draftsDrafts is een app voor mensen die productief willen zijn. De app zorgt ervoor dat je snel een tekst kunt noteren, waarbij je later kunt nadenken wat je ermee gaat doen. E-mailen naar iemand of publiceren op Facebook of Twitter, het kan allemaal. De app is vergelijkbaar met Scratch, een app waarmee je ook snel berichtjes kunt sturen maar je kunt het ook zien als alternatief voor Evernote, als je snel even een notitie wilt maken.
In de nieuwste update van Drafts is een handige functie toegevoegd om snel zelfgekozen e-mailacties uit te voeren. Bovendien worden meer apps ondersteund.

draft iphoneWat de e-mailacties betreft kun je een onbeperkt aantal e-mailacties instellen. Dit kunnen e-mailberichten zijn met vooraf ingestelde ontvangers of onderwerpen. Je kunt de e-mailberichten op commando sturen of op de achtergrond laten verzenden.

De nieuw ondersteunde apps omvatten de tekstverwerker Nebulous Notes, klembordmanager Pastebot, notitieblok Notefile en Netbot, een pas verschenen app voor het sociale netwerk App.net.

Drafts was aanvankelijk alleen beschikbaar als iPhone-app, maar is tegenwoordig ook op de iPad te gebruiken. Bovendien kun je de eerste regel van je bericht nu als titel gebruiken voor de Event-actie. De nieuwe ‘After Success’-functie laat je instellen welke vervolgactie je wilt nemen, nadat je een actie succesvol hebt uitgevoerd. Je hebt de keuze uit: niets doen, een nieuwe draft beginnen of de huidige draft wissen.

Downloaden: Drafts voor iPhone (€1,59)
Ook genoemd: Drafts voor iPad (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2012, 18:05
Categorie Productiviteit
Onderwerp drafts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.