Mo’ Monsters: vechten met knuffelmonsters in nieuwe iPhone-game

Mo' Monsters is een nieuwe game van Rumpus, waarbij je monsters moet verslaan en verzamelen. Je gaat vechten door op het scherm te tappen en probeert de donkere monsters gevangen te zetten.

mo monsters iphoneMo’ Monsters is een grappige game voor mensen die van monsters houden. Je voert gevechten tegen monsters, die je gevangen moet nemen. Mo’ Monsters is gemaakt door Rumpus, een gamestudio uit San Francisco, en is gratis te spelen. Je tapt op het scherm om aanvallen te doen, kiest zelf welk monster je wilt verslaan en verdient meer ervaringspunten naarmate de monsters groter en sterker worden. De game speelt zich af in Noru, dat bevolkt wordt door een hoop licht- en donkergekleurde wezens. Een aardbeving maakt een einde aan het vredige bestaan van de lichtgekleurde monsters.

Dat is het moment waarop de actie in de game begint. Je moet op het juiste moment tappen om extra krachtig te kunnen aanvallen. Je kunt extra monsters, toverdranken en kooien kopen waarin je de monsters kunt opsluiten. Daarnaast zijn er muntjes en edelstenen waarmee je verder komt in de game.

Downloaden: Mo’ Monsters (gratis, universeel)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zePdAYkQAZo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2012, 13:43
Categorie Games
Onderwerp monsters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.