Lonely Planet geeft iPhone-stedengidsen voor USA en Canada aan gestrande reizigers

Lonely Planet geeft een groot aantal stedengidsen voor de VS en Canada gratis weg, vanwege de hevige sneeuwstormen. Er zijn 14 gratis gidsen.

lonely planet sfLonely Planet steekt regelmatig gestrande reizigers een helpende hand toe, door gratis reisgidsen weg te geven. Eerder gaven ze al gratis reisgidsen weg door de aswolk van de vulkaan in IJsland, nu is de snowpocalypse aanleiding om cadeaus te geven. Een groot deel van de VS wordt momenteel getroffen door ernstige sneeuwval en storm; veel luchthavens zijn gesloten en duizenden vluchten zijn afgelast. Ben je ergens gestrand, dan kun je met de gratis iPhone-stedengidsen toch het beste van je aanwezige tijd maken. Bij de vorige weggeefronde ging het om gidsen voor Europa; deze keer is Noord-Amerika aan de beurt. Er zijn 14 stedengidsen voor de VS en Canada gratis te krijgen.

Alle gidsen zijn tot 4 februari 18:00 uur Pacific Time (dus tot 3:00 uur zaterdagochtend onze tijd) gratis te downloaden. Je hebt de keuze uit de Amerikaanse steden: Boston, Chicago, Fort Myers, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New Orleans, New York, San Francisco, Seattle en Washington DC. Bij de Canadese steden zijn Montreal, Toronto en Vancouver gratis te krijgen. Alle gidsen zijn te vinden via de iTunes-link van de ontwikkelaar en kosten normaal €4,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2011, 11:50
Categorie Reizen
Onderwerpen lonely planet, reizen, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.