Logo Quiz met online multiplayer: logo’s raden nu ook tegen anderen

Logo Quiz heeft een update gehad waardoor je nu ook online logo's kan raden tegen anderen, via Facebook of e-mail.

Logo Quiz iPhone iPadNee, het aantal iPhone-apps waarmee je logo’s kan raden is allang niet meer op één hand te tellen. Het stikt van de applicaties waarmee je kennis op het gebied van merken en emblemen kan testen. Logo Quiz, een van de populairdere toepassingen in het subgenre, heeft voor de kerstvakantie een update gekregen die het spel voorziet van een online multiplayer-stand. Wat je in Song Pop doet met liedjes, kan nu met logo’s: jij en je tegenspeler krijgen logo’s voorgeschoteld en wie de meeste goed raadt, wint de ronde.

Logo Quiz nieuwe online multiplayerNadat je voor de online-stand bent aangemeld met een nieuw account op basis van je e-mailadres, of via een Facebook-koppeling, kan je meteen aan de slag met vijf willekeurige tegenstanders die het spel aandraagt. Je kan natuurlijk ook Facebook-vrienden uitnodigen. In een spel mogen de spelers om de beurt categorieën kiezen. Als je er een bom (ook verkrijgbaar als in-app aankopen, uiteraard) voor over hebt, mag je zelf selecteren. Anders vist het spel uit de willekeurige bak en krijg je alles door elkaar heen. Als beide spelers evenveel goede antwoorden geven, wint de speler die de antwoorden in de minste tijd gaf. Tijdens het spel kan je bommen inzetten om twee antwoorden van de vier door te strepen.

Los van de online stand, kan je in Logo Quiz ook nog steeds ‘conventioneel’ logo’s raden, waarbij je categorieën krijgt die je een voor een langs gaat voordat je de volgende serie voorgeschoteld krijgt en moet halen. Net als bij veel concurrenten , wordt je beloond voor je prestaties en stijg je in rang als logo-kenner.

Logo Quiz is er ook in een gratis Free-variant. Die wordt gekenmerkt door reclame, maar heeft ook de nieuwe online spelstand niet. Die is voorlopig voorbehouden aan de betaalde Logo Quiz.

Downloaden: Logo Quiz (€0,89, universeel, iOS 4.0+)
Ook genoemd: Logo Quiz Free (gratis, zonder online modus, universeel, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2012, 19:45
Categorie Games
Onderwerp asynchroon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.