Wetenschap in Beeld Quiz Battle krijgt 1000 nieuwe vragen

Wetenschap in Beeld Quiz Battle op iPhone heeft meer dan 1000 nieuwe vragen gekregen en oudere vragen zijn gecorrigeerd.

Wetenschap in Beeld overzichtHet populaire quizspelletje Wetenschap in Beeld Quiz Battle heeft een grote update gekregen voor de iPhone. Daardoor kan je rekenen op meer dan duizend nieuwe vragen in het online spel waarmee je de weg bepaalt als je goede vragen beantwoordt. Daarnaast zijn bestaande vragen verduidelijkt of gecorrigeerd, en kan je afgelopen spellen nu verwijderen uit het overzicht door ze lang ingedrukt te houden.

Er is nog één extra aspect aan de nieuwe update: Facebook-integratie onder iOS 6 is voortaan ‘native’. Je kan verbinden met Facebook via het account dat je hebt ingevoerd in het systeem en hoeft daarvoor niet eerst beroep te doen op de Facebook-app. Het lijkt daarmee misschien of Wetenschap in Beeld een niet al te spectaculaire update heeft gekregen, maar de app bijwerken moet een flinke klus zijn geweest. Het spel wordt namelijk aangeboden in het Nederlands, Zweeds, Noors, Deens, Fins en Engels en je kan tegen spelers van over de hele wereld spelen met behoud van je eigen taal. Kortom: alle vragen moesten meteen in alle talen worden ingevoerd. Ga er maar aan staan.

Wetenschap in Beeld Quiz Battle bordenWetenschap in Beeld Quiz Battle is niet alleen een leuke kennistest, maar ook een strategisch spel. Je beantwoordt vragen in verschillende categorieën en met goede antwoorden, kan je een pad aanleggen op het speelbord waarmee je kan toewerken naar bonusvragen in categorieën die jij graag wilt hebben, of waarvan je weet dat de tegenstander er niet goed in is. Bovendien kan je vragenkaartjes van dezelfde categorie combineren met elkaar, waardoor de vraag veel meer waard wordt. De winnaar is degene die bij het bereiken van de finish op het bord, de meeste punten heeft verzameld.

Het online spel circuleert al lange tijd in de middenmoot van de 50 meest gedownloadde gratis apps van Nederland. Je koopt extra borden vrij in de app met de Premium in-app aankoop voor 2,69 euro. Het spel heeft een gemiddelde waardering van 4,5 sterren uit iets meer dan 2100 App Store-recensies.

Downloaden: Wetenschap in Beeld Quiz Battle (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 17:58
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerp asynchroon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.