Live Score Tennis: livestanden-app voor Roland Garros

Live Score Tennis is een indrukwekkende iPhone-app voor livestanden en video's van tennistoernooien zoals Roland Garros.

Live Score Tennis tennisstanden app iPhoneDe loting voor Roland Garros is nèt bekend gemaakt, dus wat is een beter moment voor een ontwikkelaar om een vernieuwde iPhone-app voor livestanden van tenniswedstrijden bekend te maken? Live Score Tennis voor de iPhone profileert zich momenteel nadrukkelijk rondom het Franse tennistoernooi en biedt op een simpele manier inzicht in de livestanden bij de wedstrijden van vandaag, de uitslagen van vorige dagen en het programma van de aankomende dagen. De applicatie pusht set- en matchstanden zoals voetbalapps het al tijden bij elke voetbalgoal doen.

Live Score Tennis is een donker- of lichtgrijze bedoeling met gele accenten die refereren naar een tennisbal, natuurlijk. De app maakt geen gebruik van een navigatiebalk onderin beeld, maar opent meteen bij de wedstrijden van vandaag en laat die overzichtelijk onder elkaar zien. Je ziet de setstanden, of je pushberichten voor de wedstrijden hebt ingesteld en of er videobeelden beschikbaar zijn. In een wedstrijdoverzicht zie je groot de stand in de huidige game, daaronder aan de balletjes de punten en ook de setstanden zijn zichtbaar. Daarnaast heeft Live Score Tennis zelfs aparte pagina’s voor de laatste video’s van een wedstrijd.

Live Score Tennis wedstrijden vandaag Live Score Tennis wedstrijd volgen

Als je voor het eerst aan de slag gaat met Live Score Tennis, geef je aan in welke klassen je geïnteresseerd bent en welke topspelers en lokale tennissers je graag wil volgen. Je kan zelfs aangeven voor welke onderdelen van een wedstrijd je pushberichten wilt ontvangen, tot aan elke set aan toe – en ondanks dat de app nu is gericht op het roemruchte Franse tennistoernooi, kan je ook andere toernooien volgen in de applicatie. Daarna schakel je in de app met de knop linksboven tussen de huidige wedstrijden en programma’s, en algemene functies als spelers en toernooien die je volgt. Je kan een beroep doen op een ranking van een speler en in de instellingen geef je verder aan hoe vaak de app geüpdatet wordt.

We kunnen een lang verhaal kort maken: Live Score Tennis is een ronduit indrukwekkende applicatie om proftennis mee te volgen. Een optie om de lettergrootte aan te passen en universele ondersteuning voor de iPad, zouden het afmaken.

Downloaden: Live Score Tennis (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2013, 17:01
Categorie Sport
Onderwerpen sport, tennis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.