Lifelapse voor iPhone tijdelijk gratis

De Nederlandse app Lifelapse is tijdelijk gratis te downloaden. Hiermee leg je jouw dagelijkse gebeurtenissen vast op foto's, om er achteraf een filmpje van te maken.

LifelapseLifelapse, een Nederlandse app waarmee je gebeurtenissen vastlegt via timelapse-foto’s, is op het moment gratis te downloaden in de App Store. Lifelapse is al sinds 28 juni in de App Store te vinden en kostte tot voorheen 79 cent. Dit is de eerste keer dat de app in prijs daalt. De kortingsactie zal nog enkele dagen duren. Gebruikers van Lifelapse kunnen het gebruik van de app makkelijker maken door een bijbehorende Lifepouch aan te schaffen.

De Lifepouch is een hoesje voor je iPhone die je om je nek hangt, om er vervolgens je iPhone in te steken zodra de app geactiveerd is. Hierna maakt hij iedere dertig seconden een foto, die achteraf aan elkaar worden geplakt om een filmpje te vormen. Zo heb je een beeldverslag van waar je aanwezig was, zonder er teveel aandacht aan te hoeven besteden.

Lifelapse werd ontwikkeld door Nederlanders Tom Klaver, Glenn Wolters en Jeroen Bos. Voordat de app beschikbaar was meldden 1.500 mensen zich aan voor de bètatest en de nieuwsbrief.

Downloaden: Lifelapse (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2011, 12:14
Categorieën Fotografie en video, Games
Onderwerpen gratis, lifelapse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.