Libelle Groen App voor iPhone wijst je op duurzame adresjes

Libelle heeft de Libelle Groen App uitgebracht, een app met groene adressen en uitjes, verdeeld over de rubrieken Eten, Slapen, Shoppen en Agenda. Zo kun je de hele maand september groen en biologisch bezig zijn.

libelle-groenTijdschrift Libelle heeft een nieuwe app voor de iPhone uitgebracht. In de Libelle Groen App kun je op bezoek bij de leukste adressen waar je groen kunt eten, drinken en slapen. September is door het blad uitgeroepen tot Natuurmaand, omdat milieu, eco en groen al jaren hot zijn. De app schotelt je adressen voor waar duurzaamheid en authenticiteit voorop staan. Libelle Groen App toont de dichtstbijzijnde adressen op een kaart, onderverdeeld in de categorieën slapen, eten, shoppen en agenda.

In de rubriek Eten vind je bijvoorbeeld adressen waar je biologisch en vegetarisch kunt eten. De rubriek Slapen toont plekken waar je bij de boer, op een landgoed of ergens in het groen kunt overnachten. Shoppen omvat heel wat winkels: van supermarkt tot kaasboerderij, of adressen voor cadeau’s en duurzame mode. Wil je een dagje uit, dan is in de rubriek Agenda te vinden waar je terecht kunt voor een dagje fruitplukken, rondkijken op de boerenmarkt of bootjevaren in de natuur. De app bevat verder nog allerlei Libelle-aanbiedingen en kortingen. Voor €0,79 kom je in bezit van de app en wie daarna nog meer wil kan in het tijdschrift de hele maand lezen over groene bezigheden.

Downloaden: Libelle Groen App (€0,79)

libelle-iphone-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2011, 12:44
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen duurzaam, groen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.