RTL XL voor iPad krijgt betere navigatie en zoekfunctie

RTL XL voor de iPad heeft een forse update gekregen: sneller navigeren, sneller opstarten, adaptive streaming, AirPlay-ondersteuning en voortaan ook beschikbaar voor de iPhone.

RTL XLDe uitzending gemist-app van de commerciële zender RTL heeft een forse update gekregen. RTL XL voor de iPad lost een hoop pijnpunten van de oude versie op. Zo biedt de applicatie voortaan meer programma’s en bovendien meer complete uitzendingen. Ook kun je nu sneller door programma’s navigeren en start de applicatie sneller op. De applicatie is voortaan een universele app, die geschikt is voor de iPad én de iPhone.

De applicatie heeft voortaan ook een zoekfunctie, zodat je niet meer door de hele lijst hoeft te bladeren om je favoriete programma terug te vinden. De nieuwe zoekfunctie toont een lijst met alle beschikbare programma’s en biedt eveneens de mogelijkheid om via een zoekveld specifiek naar een tv-programma te zoeken.

RTL XL maakt bij het afspelen van video’s voortaan gebruik van adaptive streaming-technologie, die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de video aan de verbindingssnelheid wordt aangepast. Ook is er ondersteuning voor AirPlay toegevoegd. Hiermee kan zowel beeld als audio naar bijvoorbeeld een Apple TV worden doorgezet.

Downloaden: RTL XL (gratis)

Met dank aan tipgever John

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2011, 12:14
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.