Kraams: presenteer je producten op speelse manier op iPad

Presenteer je producten met Kraams voor de iPad, een aardige app om productfoto's op een andere en speelse manier te presenteren.

Kraams productfoto's presenteren iPadAls je in een klantgesprek bezig bent en je wilt je producten vanaf de iPad laten zien, kan je er natuurlijk voor kiezen om het fotoalbum te openen en de klant daar doorheen te laten vegen. Hetzelfde geldt voor op een beurs. Maar volgens Kraams is dat niet zo’n handige manier. Misschien wel zo standaard worden, dat het niet meer imponeert en geen bijzondere indruk meer achterlaat. Daarom is Kraams ontworpen. Een iPad-app waarmee je producten op een andere manier kan presenteren.

Kraams mappen met productenPolaroids. Je legt een soort Polaroid-foto’s neer op de virtuele tafel waar het iPad-scherm voor doorgaat. Je bepaalt de achtergrondkleur van de ‘tafel’ en geeft zelf aan hoeveel foto’s erop moeten liggen. Je kan een hele stapel op één tafelblad leggen, maar kan ook meerdere tafels achter elkaar voegen waar de klant doorheen kan vegen. Ook met weer een stapel foto’s. De kijker kan de foto’s vastpakken en ergens anders naartoe vegen, kan ze uit beeld vegen als iets niet bevalt en met een of meerdere tikken wordt een foto vergroot of ontvouwt de omschrijving zich in beeld.

Kraams geeft zelf als inspiratietip dat je een grote foto uit elkaar trekt in verschillende ‘Polaroids’ op tafel. Dat is enorm eenvoudig om te doen: in de maak-kant van de app kies je een foto zorg je dat je steeds een ander gedeelte van de foto in een frame zet. Dat is alles. De bedoeling is dan natuurlijk dat de klant of kijker de fotostukjes eigenhandig weer in elkaar legt. Tijdens het spelen met de foto’s gaat het wel de hele tijd om jouw product. De Polaroids kunnen zelfs van het ene naar het andere tafelblad worden geveegd.

Kraams meteen kopen

De applicatie heeft een ingebouwde mogelijkheid om Kraams online te delen met andere gebruikers dankzij een backup-functie met Google Drive en bovendien is er een optie om met een team-licentie aan Kraams te werken, voor bijvoorbeeld allerlei verschillende producten binnen een bedrijf. Als je die tour op gaat is Kraams niet langer gratis, maar betaal je een Kraams ONE licentie in de app voor eenmalig 8,99 euro.

Downloaden: Kraams (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 11:43
Categorie Zakelijk
Onderwerpen producten, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.