Het Fotokookboek Tapas vol zomerse hapjes, nu Nederlandstalig

Het Fotokookboek Tapas is ideaal als je 's zomers lekker wilt koken. Het Fotokookboek bevat duidelijke foto's van ingrediënten en bereiding van de recepten.

het fotokookboek tapasDe populaire app Het Fotokookboek is sinds afgelopen maart ook verkrijgbaar in een tapasvariant. Het Fotokookboek – Tapas volgt het bekende recept: duidelijke foto’s die laten zien welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je de gerechten maakt. Onlangs verscheen versie 2.0 van Het Fotokookboek – Tapas in de Nederlandse taal. Met het warme weer zijn tapas dé ideale hapjes voor een tuinfeest of picknick.

Met de duidelijke instructies uit dit kookboek moet het lukken om deze Spaanse hapjes te maken. Voor wie het principe van Het Fotokookboek nog niet kent: elk recept begint met een foto waarop alle ingrediënten van het betreffende recept te zien zijn. Zo kunt je meteen zien of je alles in huis hebt.

fotokookboek ipad tapas Er zitten 60 tapasrecepten in de app, die voorzien zijn van 500 foto’s in hoge kwaliteit. Bij de keuze van de recepten is erop gelet dat ze makkelijk te bereiden zijn. Met de stap voor stap foto’s moet het ook de meest onhandige kok lukken om een mooi gerecht op tafel te zetten. Er is een zoekfunctie voor ingrediënten en recepten, voor als je bepaalde spullen nog in huis hebt. De ingrediëntenlijstjes kun je naar jezelf mailen, zodat je in de supermarkt weet wat je moet hebben. De beste recepten voeg je aan je favorieten toe, zodat je alles snel bij de hand hebt.

De app is zowel op de iPhone als de iPad te gebruiken.

Downloaden: Het Fotokookboek – Tapas (€3,59, universeel, iOS 5.0+)
Ook verkrijgbaar: Het Fotokookboek – Bakken (€3,59, universeel, iOS 5.0+)
En ook: Het Fotokookboek – Cocktails (€3,59, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 12:35
Categorie Lifestyle
Onderwerpen kookboek, recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.