KPN iTV en Telfort Online TV laten binnenkort series opnemen op iPad

KPN iTV Online en Telfort Online TV geven vanaf 30 november 2013 de mogelijkheid om series op te nemen. Ook kan je nu swipen om te zappen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

KPN iTV Online iPad update opnemenDe interactieve TV-apps van KPN en Telfort maken het binnenkort mogelijk om series op te nemen. De functie maakt onderdeel uit van de nieuwste updates van de apps, maar wordt in beide gevallen pas vanaf 30 november in werking gesteld. Om opnames te kunnen maken buiten je huidige Wi-Fi-netwerk, dien je daarvoor wel in te loggen met je account in de app. Een andere vernieuwing in KPN iTV Online en Telfort Online TV voor de iPad schuilt in de bediening van de applicatie.

Het is vanaf de update meteen mogelijk om te vegen van kanaal naar kanaal. Zo kan je dus swipen om te zappen tussen de zenders. Verder bevat zowel de update-omschrijving KPN iTV als Telfort Online TV de tekst ‘Kleine verbeteringen m.b.t. de gebruikerservaring’. Die verbeteringen zijn verder niet toegelicht.

Met beide apps kan je gratis televisie kijken en programma’s opnemen als je beschikt over een interactief TV-abonnement van KPN of Telfort. Opnemen kan ook op afstand, maar voor het kijken moet je verbonden zijn met je eigen thuisnetwerk. Je kan opgenomen programma’s overigens niet terugkijken in de apps zelf. Dat doe je thuis op de tv.

Downloaden: KPN iTV Online (gratis, iPad, iOS 5.0+)
Downloaden: Telfort Online TV (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2013, 13:33
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen itv, televisie, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.