KLM iPhone-app: inchecken via je iPhone

KLM heeft een iPhone-app uitgebracht waarmee je mobiel kunt inchecken, een e-boarding pass aanmaken en je vlucht omboeken.

klm iphone startschermDe KLM heeft een iPhone-applicatie gelanceerd, waarmee je alle gegevens voor een vliegreis bij de hand hebt. Je kunt bijvoorbeeld via de app inchecken, een andere stoel kiezen of upgraden naar een Comfort-stoel. Heb je een flexibel ticket gekocht, dan kun je de vertrekdatum of -tijd wijzigen. De app bevat een vliegschema van KLM, er is informatie over je vluchtstatus en eventuele vertragingen. Een koppeling met Flying Blue zorgt ervoor dat je het aantal verdiende Miles kunt checken en de transacties die je recent gedaan hebt.

Er zit trouwens ook de mogelijkheid in om in plaats van een gedrukte instapkaart een e-boarding pass aan te maken voor vluchten van en naar Europa, Noord-Afrika en Israel. Maar het is ook mogelijk om een gewone instapkaart te kiezen en deze thuis of in je hotel te laten afdrukken. Via de app krijg je korting op het inchecken van extra koffers.

KLM bracht eerder dit jaar voor het eerst een iPhone-app uit: met KLM Houses beheer en waardeer je je collectie KLM-huisjes. Bij elk huisje krijg je een historische uitleg en krijg je te zien waar het werkelijke huis zich op Google Maps bevindt.

Downloaden: KLM (gratis)

klm iphone app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2010, 22:23
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen klm, reizen, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.