Kleiduivenschieten op de iPad met Clay Pigeon Shooting

In de game Clay Pigeon Shooting voor iPad ga je kleiduivenschieten. De game is vergelijkbaar met Duck Hunt, maar dan met duiven van klei. Veel diervriendelijke!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

clay pigeon shooting hd ipadDe naam maakt al duidelijk waar het om gaat: kleiduivenschieten! Een hobby die je misschien niet zo snel zal oppakken, maar met deze gratis game kan het moeiteloos. In de iPad-app moet je richten en schieten op kleiduiven, door te tappen op het vliegende object. Een geweer schiet de plak klei vervolgens in stukken. Er zitten een paar realistische elementen in de game: zo moet je na elk schot je wapen weer herladen.

In het begin is er maar één doel waarop je moet schieten: een kleiduif die rustig over het scherm vliegt. Later komen er steeds meer en vliegen ze steeds sneller. De game is dan wel te vergelijken met het alom bekende Duck Hunt, waarvan er tientallen varianten in de App Store bestaan. Alleen komt er bij het kleiduivenschieten geen dood dier aan te pas, zelfs al is het maar een digitaal dier op je scherm.

Op het moment dat deze game verscheen in de App Store leek het een leuk idee. Inmiddels blijkt uit de reacties van spelers wel dat het geen aanrader is. Wat ons betreft dus: niet installeren.

Hoe nauwkeuriger je schiet, hoe meer punten je verdient. Taferelen op de achtergrond zoals bergen, boerderijen en sneeuwlandschappen moeten de game wat gevarieerder maken. Om onduidelijke redenen staat de game in de Nederlandse App Store onder de Spaanse naam, Tiro al Plato HD, maar als je installeert kun je gewoon met Engelse instructies spelen.

Downloaden: Clay Pigeon Shooting (gratis)

clay pigeon shooting ipad

clay pigeon shooting

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2012, 13:25
Categorie Games
Onderwerp schietspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.