World of Goo HD dit weekend met extra korting

World of Goo HD is een game die aanvankelijk furore maakte op de iPad. Sinds de app universeel werd kun je het ook op de iPhone spelen. Het spelprincipe is nog steeds hetzelfde: je met de Goo-balletjes met elkaar verbinden, zodat er een brug of ander bouwwerk ontstaat. De game is momenteel afgeprijsd van €3,99 […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

World of GooWorld of Goo HD is een game die aanvankelijk furore maakte op de iPad. Sinds de app universeel werd kun je het ook op de iPhone spelen. Het spelprincipe is nog steeds hetzelfde: je met de Goo-balletjes met elkaar verbinden, zodat er een brug of ander bouwwerk ontstaat. De game is momenteel afgeprijsd van €3,99 naar €1,59 en daarom extra reden om er nog eens naar te kijken. World of Goo won diverse prijzen en heeft zelfs een eigen Wikipedia-pagina. Daar valt te lezen, dat World of Goo is gemaakt door 2D Boy, een onafhankelijke gamestudio die is opgericht door twee voormalige medewerkers van Electronic Arts.

Het is ook te spelen op Windows, OS X, Linux, Android en WiiWare en bestaat uit vijf hoofdstukken, elk met meerdere levels. Elk level heeft weer andere graphics en een ander muzikaal thema. Doel van het spel is om een aantal Goo-balletjes naar de uitgang te krijgen, door bruggen, torens en andere structuren te maken, die de zwaartekracht kunnen weerstaan. Het terrein levert daarbij hulpmiddelen en obstakels, zoals heuvels, kliffen en windmolens.

Downloaden: World of Goo (tijdelijk €1,59, normaal €3,99, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2012, 20:38
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek, world of goo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.