Klaverjassen op iPad met Nederlandse apps

Klaverjas voor iPad heeft een update gekregen en is nu geschikt voor de iPad en iPhone 5. Klaverjas en Klaverjas HD zijn twee Nederlandse games om te klaverjassen op de iPad.

klaverjas-ipadHet zal niet verbazen dat de app Klaverjas in Nederland wordt gemaakt. Dit populaire Nederlandse kaartspel is ook op de iPad te spelen. In deze app speel je de Rotterdamse variant van het kaartspel. Wil je liever de Amsterdamse én Rotterdamse variant spelen, dan is er de universele klaverjas-app Klaverjas HD van een andere ontwikkelaar, Robin Knip. Klaverjas (zonder HD) wordt gemaakt door Adam van Gaalen en is te spelen met een virtuele maat en twee virtuele tegenspelers.

In de app zijn nog wat andere verbeteringen doorgevoerd. Zo zit de info-knop nu in de menubalk verwerkt en worden de bonuskaarten aan het eind voortaan correct getoond. Het klikken op de troefstapel kort na het starten van de app leverde problemen op – ook dat is opgelost. Tenslotte is de app aangepast voor het grotere 4-inch scherm van de iPhone 5 en vijfde generatie iPod touch.

Het verschil tussen de twee klaverjas-apps voor de iPad is dat Klaverjas HD iets meer mogelijkheden biedt, die je wel via in-app aankopen moet aanschaffen. Zo kun je tegen betaling gebruik maken van de multiplayer-mogelijkheid via Game Center, de helperfunctie en kraken. Bij Klaverjas (zonder HD) ben je met een eenmalige aankoop van €0,89 in één keer klaar maar je hebt niet de mogelijkheid om multiplayer tegen anderen te spelen.

Downloaden: Klaverjas (€0,89, universeel, iOS 4.3 en hoger)
Ook genoemd: Klaverjas HD (€1,79, universeel, iOS 5.0 en hoger, heeft in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2012, 15:36
Categorie Games
Onderwerpen kaartspel, klaverjassen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.