Plague Inc aangepast voor iPhone 5

Plague Inc is aangepast voor het 4-inch scherm van iPhone 5 en iPod touch 5G. De game leert je hoe ziektes en epidemieën zich over de aardbol verspreiden.

plague inc iphonePlague Inc is een game waarbij je met een serieus probleem bezig gaat: de verspreiding van besmettelijke ziektes. Het gaat om een realtime strategiespel dat al op de iPhone en iPad beschikbaar was. Nu is de game ook aangepast voor iPhone 5 en vijfde generatie iPod touch. De game krijgt aan de lopende band 5-sterrenwaarderingen in de Nederlandse en Belgische App Store en is daarom de moeite waard om eens te spelen.

Sinds versie 1.4 zijn nog meer verbeteringen toegevoegd, zoals een betere performance, volledige compatibiliteit met iOS 6 en verbeteringen in de AI. Bovendien zijn sinds kort genetische modificaties mogelijk, waardoor het spel nog onvoorspelbaarder wordt.

De makers van Plague Inc noemen elke nieuwe update van de game een ‘mutatie’. Zo werd in mutatie 3 de Neurax Worm ingevoerd en kreeg je in mutatie 2 de mogelijkheid om gamedata via iCloud te synchroniseren. Ondersteuning voor de iPad zat er al bijna vanaf het begin in. Er zijn al mensen die de game compleet in kaart hebben gebracht met een strategiegids. Maar het is natuurlijk leuker om zelf te ontdekken en te leren hoe epidemieën zich over de aardbol kunnen verspreiden.

Downloaden: Plague Inc. (€0,89, universeel, iOS 4.3 of hoger)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2012, 12:46
Categorie Games
Onderwerp plague inc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.