Tally iPhone-app helpt met tellen

Tally is een app waarmee je kunt tellen: mensen, voorraden, aantal rondjes enzovoort. Tally is gemaakt door Agile Tortoise, bekend van Drafts.

tally iphoneTally is een nieuwe app van de maker van Drafts, de snelle notitieapp. Tally heeft echter een heel andere insteek, al draait het nog steeds om snel en minimalistisch. Met Tally kun je items tellen. In vliegtuigen gebruiken stewardessen een apparaatje om snel te kunnen tellen hoeveel stoelen al bezet zijn. Reisleiders tellen met hun vingers om te kijken of de groep compleet is. En mensen met een iPhone? Die kunnen Tally gebruiken om items te tellen zonder dat je op het scherm hoeft te kijken. Het kan bijvoorbeeld handig zijn als je de voorraden in een magazijn of rondjes tijdens het hardlopen moet tellen.

Je hoeft bij Tally niet op het scherm te kijken. Je telt op door ergens op het scherm te tappen en hoort daarbij een geluidje om de meting te bevestigen. Door te swipen kun je terugtellen. Eventueel kun je ook in stappen van twee, vijf en meer tellen. Door links en rechts te vegen kun je zelfs meerdere tellingen uitvoeren, bijvoorbeeld het aantal mannen en vrouwen in een groep. Ben je klaar met tellen, dan stuur je de resultaten naar Drafts. Je kunt de app ook weer stel opnieuw op 0 instellen. De iPhone 5 en iOS 6 worden al ondersteund.

Downloaden: Tally (€0,89, iOS 6.0 of hoger)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2012, 15:37
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.