Klachten over Twitter-app na laatste update op iPhone

De laatste update van Twitter voor iPhone en iPad levert problemen op bij gebruikers: foto's zijn grijs, profielfoto's openen niet.

Twitter 5.7 iPhone iPadAnderhalve ster. Dat is de gemiddelde beoordeling van Twitter in de Nederlandse App Store na de laatste update van gisteravond. Het lijkt een direct gevolg van enkele fouten die de laatste update voor sommige gebruikers met zich meebracht. Recensies in de App Store reppen van timelines en meldingen die niet meer worden weergegeven, foto’s die grijs blijven en profielfoto’s die niet geladen kunnen worden.

Normaal kan het ‘hard’ afsluiten van de applicatie foutjes en vastlopers in een applicatie verhelpen (druk tweemaal op homeknop, houd Twitter-icoontje lang ingedrukt en druk hem dicht met de rode min), of helpt desnoods het opnieuw installeren van een applicatie, maar een recensie in de App Store stelt dat ook dat niet werkt.

Ondertussen zijn de reacties op het nieuwe blauwe streepje onder profielfoto’s waardoor je kan zien dat een tweet toebehoort aan een gesprek, op zijn zachtst gezegd wisselend. Op ons Twitterprofiel @iCulture zagen we enthousiaste meningen voorbij komen, maar in de App Store geeft een aantal recensies fors af op het gegeven dat je daardoor oudere tweets steeds weer in je timeline ziet opduiken om de aanwezigheid van een gesprek te benadrukken.

We hebben Twitter gevraagd of ze bekend zijn met de problemen die gebruikers ervaren. Op haar officiële blog en @Twitter wordt er geen letter aan besteed.

Downloaden: Twitter (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2013, 15:57
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.