Kindle voor iOS kan voortaan ruimte tussen regels aanpassen

In de Kindle-app voor iPhone is het na de update mogelijk de ruimte tussen regels aan te passen, zodat er minder tekst op een pagina past.

Kindle iOS witregelsHet is voortaan mogelijk om in de Kindle-app voor iOS aan te geven hoeveel ruimte er zit tussen verschillende regels. Zo kun je minder regels op één pagina tonen, zodat alle letters minder dicht op elkaar zitten. Daarnaast is het nu mogelijk een tekst te highlighten die verspreid staat over meerdere pagina’s. Hiervoor hoef je tijdens het selectieproces alleen je vinger naar de zijkant van het scherm te bewegen.

De update bevat verder een paar simpele verbeteringen. Je kunt voortaan een groter lettertype selecteren en het is mogelijk om te filteren in notities. Voorzie je een notitie van een ster, dan synchroniseert hij tussen je verschillende Kindle-apparaten en iDevices met de Kindle-app.

Met de Kindle-app kun je e-books gekocht via de Amazon Store lezen op je iPhone, iPad of iPod touch. Ook is het mogelijk om e-books die je hebt gekocht via andere digitale winkels, in de app te plaatsen. Daarmee is Kindle een concurrent voor Apple’s eigen iBooks, waarmee je onder andere e-books in Apple’s iBookstore leest en koopt.

Downloaden: Kindle (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2013, 21:30
Categorie Boeken
Onderwerp kindle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.