Amazon brengt verplichte Kindle-update uit voor iOS 7

Kindle voor iOS heeft een verplichte update gekregen voor iOS 7. Wie niet downloadt zal zich opnieuw in de app moeten registreren en boeken opnieuw downloaden.

kindle-boekenBen je Kindle-gebruiker en wil je straks iOS 7 gebruiken? Dan is het nu tijd om de vernieuwde Kindle-app te installeren, voordat je de upgrade maakt. De update lost een probleem op dat vervelend maar niet dramatisch is: als je straks de overstap naar iOS 7 maakt en je hebt nog de oude app, dan moet je opnieuw registreren en de boeken opnieuw downloaden. Waarschijnlijk heb je nog wel een paar dagen de tijd om deze update van de Kindle-app te vieren, want iOS 7 wordt pas over een week of anderhalf verwacht. Morgen, 10 september, is er een persevenement van Apple waar naar verwachting de Golden Master van iOS 7 wordt vrijgegeven. De Golden Master is de laatste testversie, bedoeld voor ontwikkelaars, waaraan geen nieuwe functionaliteit meer wordt toegevoegd.

Meestal verschijnt de Golden Master in ongewijzigde vorm een week of anderhalve week later, bedoeld voor het grote publiek. Op iPhoneclub.nl zullen we verslag doen van alle aankondigingen. Als er nieuws is dat ook voor iPad-bezitters relevant is, zul je dat ook op iPadclub lezen. Nieuwe iPads worden voorlopig niet verwacht; de blik is volledig gericht op de iPhone 5S en iPhone 5C.

kindle-studieboekDe verwachting is wel dat Apple aankondigingen doet over iBooks Author, waarmee studieboeken kunnen worden gemaakt. Tot nu toe is iBooks Author beperkt tot het maken van boeken voor de iPad, maar er zou ook iPhone-ondersteuning toegevoegd kunnen worden. Voor Amazon’s Kindle is dat niet meteen concurrentie; die app specialiseert zich meer in algemene boeken die voor een groter publiek interessant zijn (hoewel er ook studieboeken in de collectie zitten, zoals de afbeelding hiernaast laat zien).

Downloaden: Kindle voor iOS (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2013, 9:56
Categorie Boeken
Onderwerp kindle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.