Jetpack Joyride krijgt nieuwe missies en omgeving

Jetpack Joyride heeft een update gekregen voor onder andere de iPhone en iPod touch. Deze voegt nieuwe missies, een nieuwe omgeving en een extra voorwerp toe.

Jetpack JoyrideEr is een update voor de bekende iPhone-game Jetpack Joyride uitgekomen. Deze introduceert een nieuw missiesysteem, dat ervoor zorgt dat spelers die de game al eens hebben uitgespeeld een reeks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld krijgen. Ook is er een nieuw gebied toegevoegd, om ervoor te zorgen dat de game fris blijft aanvoelen. De update is gratis te installeren voor iedereen die het spel heeft aangeschaft.

jetpack joyrideNet als eerder kunnen spelers in Jetpack Joyride na de game te hebben uitgespeeld aangeven een prestige badge te willen ontvangen en daarmee de game opnieuw starten. Hierdoor kun je, ondanks je lagere level, nog steeds laten zien dat je veel uren in het spel hebt gestopt. Nieuw zijn echter een aantal speciaal op deze spelers toegespitste missies: heb je een prestige badge, dan zul je een aantal moeilijkere missies voor je kiezen krijgen. Volgens ontwikkelaar Halfbrick zijn er 125 prestige badges te behalen.

De update voegt ook een bos toe als spelomgeving, maar dit is niet een apart gebied dat je in het begin van de game selecteert. Door het standaardlevel te spelen vlieg je af en toe stukken door deze nieuwe omgeving heen, dat op de achtergrond van het laboratorium voorbijschiet.

Om het behalen van een hoge score makkelijker te maken is er nu ook een nieuw voorwerp genaamd de Super Head Start toegevoegd. Deze geeft je net als de gewone Head Start een voorsprong, maar deze schiet je maar liefst 1500 meter naar voren. Het item is met geld dat je in het spel zelf vergaart te koop, maar het is ook mogelijk om de spelmunten via een in-app aankoop te bemachtigen.

Downloaden: Jetpack Joyride (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2011, 22:01
Categorie Games
Onderwerpen halfbrick, jetpack joyride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.