Jetpack Joyride voor de iPad krijgt nieuwe missies en omgeving

Er is een update voor Jetpack Joyride op de iPad uitgekomen. Deze voegt een reeks nieuwe missies voor ervaren spelers en een nieuwe bosomgeving toe.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Jetpack JoyrideDe bekende iPad-game Jetpack Joyride heeft vandaag een update gekregen. Hierin wordt een nieuw missiesysteem geïntroduceerd, dat ervoor zorgt dat spelers die de game al eens hebben uitgespeeld een reeks nieuwe uitdagingen voorgeschoteld krijgen. Een nieuw gebied maakt ook zijn debuut, om ervoor te zorgen dat de game fris blijft aanvoelen. Iedereen die het spel heeft aangeschaft kan de update gratis installeren.Jetpack JoyrideJe kunt net als eerder na de game te hebben uitgespeeld een prestige badge ontvangen en daarmee de game opnieuw starten. Hiermee kun je, ondanks je lagere level, nog steeds laten zien dat je veel uur in het spel hebt gestopt. Toegevoegd zijn een aantal speciaal op deze spelers toegespitste missies: heb je een prestige-badge, dan zul je een aantal moeilijkere missies voor je kiezen krijgen. Ontwikkelaar Halfbrick zegt dat er 125 prestige badges te behalen zijn.

In de update is ook een bos toegevoegd als spelomgeving, maar dit is niet een apart gebied dat je in het begin van de game selecteert. Tijdens het spelen van het standaardlevel vlieg je af en toe stukken door deze nieuwe omgeving heen, dat op de achtergrond van het laboratorium voorbijschiet.

Om het halen van een hogere score te vergemakkelijken is er nu ook een nieuw voorwerp genaamd de Super Head Start toegevoegd. Net als de gewone Head Start geeft hij je een voorsprong, maar deze schiet je maar liefst 1500 meter naar voren. Het item is met geld dat je in het spel zelf vergaart te koop, maar het is ook mogelijk om de spelmunten via een in-app aankoop te bemachtigen.

Downloaden: Jetpack Joyride (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 11:37
Categorie Games
Onderwerpen halfbrick, jetpack joyride, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.