Tweetings krijgt nieuw logo, meer filters en kopieert foto’s

De uitgebreide Twitter-applicatie Tweetings for Twitter voor de iPhone en iPod touch heeft een nieuw pictogram gekregen na de laatste update. De bijgewerkte versie 4.5.1. voegt ook meer filters toe.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Tweetings for Twitter nieuw logo iPhone iPod touchDe term stijlvol is misschien wat overdreven, maar de uitgebreide Twitter-applicatie Tweetings heeft vanaf vandaag een nieuw pictogram gekregen. Het zwarte logo maakt deel uit van update 4.5.1 waarvan de app is voorzien. Die zorgt ervoor dat je foto’s naast opslaan ook kan kopiëren, zodat je ze kan plakken in bijvoorbeeld e-mails. Daarnaast kan je filters nu toepassen voor alle timelines van accounts, mentions, lists en zelfs direct messages.

Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat tweets van bepaalde gebruikers niet doorkomen in de timeline, maar dat je ze wel ziet als je eigen naam erin wordt genoemd. Hetzelfde geldt voor tweets met steekwoorden, hashtags of zinsneden erin.

Er is nog een verbetering op het gebied van foto’s. Als je nu een foto wilt toevoegen aan een tweet, hoef je niet perse het fotoalbum in te duiken. Tweetings timeline met ingebouwde fotoDie stap kan je jezelf besparen door met één druk op de knop te kiezen om automatisch de laatste foto uit het fotoalbum toe te voegen aan de tweet. Een andere vernieuwing is de ‘fuzzy matching logic’ die je kan activeren onder de instellingen -> compose -> contacts. Daarna kan je gebruikersnamen van Twitteraars achter een @ afkorten om ze volledig te krijgen, waardoor @iPC bijvoorbeeld @iCulture in beeld zou kunnen toveren (dit hebben we overigens niet getest). Deze functie komt uiteraard enkel van pas bij het schrijven van een nieuwe tweet.

De laatste verandering naast meerdere kleine foutoplossingen, is dat het laden van de profielfoto’s en de fotopreviews in de timeline nu een stuk sneller gaat. Dat is naast het vernieuwde pictogram, misschien wel de meest deftige verbetering van deze uitgebreide Twitter-applicatie.

Downloaden: Tweetings for Twitter (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:50
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen pushberichten, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.