iWill HD: bureaublad met takenlijst, wereldbol en radio op je iPad

iWill HD is een app waarmee je een compleet bureaublad tot je beschikking hebt. Het bevat een takenlijst, GTD-functie, agenda, wereldbol, krant met actueel nieuws en nog meer toepassingen, gebundeld in één app.

iwill hdiWill HD is een iPad-applicatie voor tijdmanagement. Je hebt op een virtueel bureaublad alles onder handbereik wat je nodig hebt om lekker te kunnen werken: een agenda, Getting Things Done-takenlijst, projectmanager, een wereldbol, krantje, radio, kop koffie, ordners en een prikbord om notities of foto’s op te prikken. Elk onderdeel leidt je naar een andere toepassing: zo kun je met de koffiekop een herinnering instellen om regelmatig pauze te nemen.

De wereldbol brengt je na het aantikken naar een kaart van de wereld en via de krant krijg je actuele nieuwskoppen te zien. Zelfs de radio is te gebruiken: daarmee speel je muziek uit je iPod-bibliotheek af. Er zit ook een webbrowser in en allerlei linkjes naar sociale netwerken, Evernote, delen via e-mail en dergelijke.

Vanuit de app kun je ook sms-berichten sturen, iemand bellen of een routebeschrijving opvragen. Kortom: het lijkt erop dat je na installatie van de ze app nauwelijks nog andere apps nodig hebt, hoewel het ook verwarrend kan overkomen. Voor het ontvangen van herinneringen moet je een in app-aankoop doen. Andere functies zitten er juist weer wel gratis in, zoals een optie om op basis van GPS te kijken welke taken er in de buurt uitgevoerd kunnen worden.

Downloaden: iWill HD (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2011, 23:16
Categorie Productiviteit
Onderwerpen gtd, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.