iPhone game-update #51: Final Fantasy III, The Witcher en Tiger Woods

iPhone game-update #51: Final Fantasy III, The Witcher en Tiger Woods. iPhoneclub bezorgt je elke dag de nieuwtjes omtrent videogame voor je iOS-device.

final fantasyVandaag hebben we vooral nieuws over games die net uit zijn gekomen. Zo heeft Final Fantasy III inmiddels het levenslicht gezien, is ook The Witcher Versus eindelijk verschenen en komt er een nieuwe Tiger Woods-game naar de iPhone.

Final Fantasy III nu uit voor de iPhone

final_fantasy_III_logoDaar is hij dan eindelijk: het derde deel uit de Final Fantasy-reeks is geland in de App Store. Het was al bekend dat het een zeer directe overzetting zou zijn van de Nintendo DS-game, maar details als de prijs en de omvang van de download waren nog niet bekend. Gelukkig is de game niet zo heel groot (ruim tweehonderd MB), maar je zal wel diep in de buidel moeten tasten voor deze titel. De game kost namelijk maar liefst €12,99 en daarmee is dit spel één van de duurste die in de App Store te vinden is. Persoonlijk vind ik, ongeacht de kwaliteit van het spel, dat deze prijs veel te hoog ligt. Schaf jij deze game wel aan voor deze buitensporige prijs?

Downloaden: Final Fantasy III (€12,99)

The Witcher Versus nu in de App Store

witcher 2The Witcher Versus is de tweede game die vandaag in de App Store verschijnt. Het spel is logischerwijs gebaseerd op de Poolse RPG The Witcher en stelt je in staat om het online op te nemen tegen andere spelers. Dit spel is min of meer een vechtspel met RPG-elementen. Gelukkig hoef je bij deze game niet zo ver in de buidel te tasten als bij Final Fantasy III, want dit spelletje kost maar een luttele 79 cent.

Downloaden: The Witcher Versus (€0,79)

Tiger Woods komt terug naar de iPhone

TigerWoodsVorig jaar werd er geen Tiger Woods game uitgebracht, omdat de beste vent zich net in één van de grootste sportschandalen bevond, maar de tijd verstrijkt en die schandalen zijn bijna uit het collectieve geheugen verdwenen. Daarom denkt Electronic Arts dat het een half jaar na dato wel de goede tijd is om Tiger Woods PGA Tour 12 ook op de iPhone uit te brengen. Het spel zal nog deze maand verschijnen, dus dat zal zeer waarschijnlijk volgende week worden. Verder is bekend dat deze game het Retina display ondersteund, elke week Facebook challenges organiseert en je in staat stelt om met acht verschillende progolfers te spelen. Het wachten is nu op de game zelf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2011, 7:55
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, final fantasy, golf, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.