Flow voor iPhone laat je taken delegeren aan anderen

Flow is een nieuwe takenlijst voor de iPhone. Hiermee kun je taken en projecten aanmaken, die je naar vrienden en collega's kunt delegeren. De dienst kost echter wel 10 dollar per maand.

flow iphoneFlow is een nieuwe takenlijst voor de iPhone, met een nieuwe insteek. Bij deze app gaat het erom grote taken te splitsen in kleinere, die je onder meerdere mensen kunt verdelen. De app maakt het mogelijk om iedereen te betrekken: de taken zijn op de iPhone te bekijken, maar ook via een webinterface of via e-mail. Bij Flow moet je followers aanmaken, waarna je de geselecteerde taken aan vrienden of collega’s kunt delegeren. Je kunt er ook notities bij versturen. Om te kunnen gebruiken moet je een account op de Flow-website aanmaken. De app is gratis, maar er zit wel een betaalmodel aan vast. Na de proefperiode van twee weken moet je een abonnement van $9,99 per maand of $99 per jaar afsluiten.

Daarmee wordt deze app wel een stuk minder aantrekkelijk dan alternatieven zoals Wunderlist (gratis). De accounts van Flow zijn persoonlijk en zonder beperkingen: je kunt zoveel projecten en taken aanmaken als je wilt en je kunt met elk gewenst aantal mensen samenwerken.

Downloaden: Flow for iPhone (gratis – abonnement vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2011, 23:04
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.