iPhone-smurfengame Smurfs’ Village binnenkort in de App Store

De Smurfen krijgen hun eigen game. Capcom is van plan om in november de game Smurfs Village uit te brengen, een freemium-game waarbij je een smurfendorp moet opbouwen.

smurfs villageCapcom heeft een nieuwe titel aangekondigd die bij veel mensen in de smaak zal vallen: een smurfengame! Deze freemium-game is binnenkort gratis te installeren, waarbij je voor allerlei extra’s moet betalen. Smurfs’ Village speelt zich af in het smurfendorp, dat is verwoest door de boze Gargamel. Onder leiding van Grote Smurf moet je het dorp weer zien op te bouwen.


Je begint met een klein huis en een lapje grond. Gaandeweg kun je meer huizen opbouwen en extra’s zoals tuinen, bruggen en wandelpaden toevoegen. Een voortgangsbalk geeft aan welk percentage van de bouw je hebt afgerond. Ondertussen zijn er minigames die je bezighouden, zoals het bakken van koekjes, het mixen van toverdrankjes of schilderen.

smurfs village iphone

Er zijn meerdere Smurfen in de game aanwezig, die elk hun eigen specialiteit hebben, zoals lolsmurf en smurfin. Wil je sneller opschieten in de game, dan kun je Smurfberries kopen waarmee je de bouwwerkzaamheden in het smurfendorp kunt versnellen. De game komt vanaf november beschikbaar voor de iPhone, iPod touch en iPad. Scores en voortgang kun je met je vrienden delen via Facebook. Je kunt op die manier ook cadeautjes naar je vrienden sturen. Er is vrij veel detail op het scherm te zien, dus het is goed om te weten dat de game alvast is aangepast voor het Retina Display van de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch.

Meer info is te vinden bij Capcom Mobile.

smurfendorp

Voor wie zin heeft om nog wat nostalgie op te halen met onderstaand filmpje: het liedje blijft de rest van de dag door je hoofd zingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2010 om 10:21
Onderwerpen
,
Categorie
Games
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.