iPhone game-update #40: Pac Man, Rainbow Six en Final Fantasy III

iPhone Game-update #40: Pac Man, Rainbow Six en Final Fantasy III. iPhoneclub bezorgt je elke dag het laatste nieuws omtrent iPhonegames.

Pac manHet weekend staat weer voor de deur. Gelukkig hebben we nog wat nieuws voor je om deze week mee af te sluiten. Zo gaat het gerucht dat Pac Man in een nieuwe game naar de iPhone komt, weten we iets meer over Rainbow Six en hebben we een trailer van Final Fantasy III voor je.

Komt Pac Man weer naar de iPhone?

PacManDX_boxHet gerucht gaat dat Pac Man Championship Edition DX naar de iPhone komt. De game wist eerder zeer hoge ogen te gooien op de Xbox 360 en lijkt nu dus op weg te zijn naar het iOS-platform. Waar andere Pac Man games nauwelijks de moeite zijn (met als uitzondering wellicht het origineel van Namco), is deze editie er eentje om in de gaten te houden. Pac Man is namelijk in een nieuw jasje gestoken en speelt lekkerder als nooit tevoren. Bekijk de onderstaande trailer om een idee te krijgen van de Pac Man revolutie.

Rainbow Six eindelijk op beeld

RinbowEen tijdje geleden kondigde Gameloft Rainbow Six aan en daarna was het angstvallig stil rondom de game. Tot vandaag, want er zijn een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven die je toch een goed idee kunnen geven van wat de game in petto heeft. Bekijk de screenshots hieronder en oordeel zelf.Final Fantasy III op beeld

final_fantasy_III_logoAls afsluiter willen we je zeker de volgende trailer niet onthouden. Hierop is te zien dat Final Fantasy III gespeeld wordt op de iPhone. Het zal dus niet zo heel lang meer duren voordat het spel in de App Store belandt. Bekijk hieronder de trailer waarin je ziet hoe een redacteur van het Japanse gamesblad Famitsu met de game stoeit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2011, 22:16
Categorie Games
Onderwerpen final fantasy, game, gameloft, pac-man, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.