iPhone game-update #23: Rainbow Six, Geo Brain en Swap This!

iPhone Game-update #23: Rainbow Six, Geo Brain en Swap This! Op iPhoneclub houden we onze lezers op de hoogte van het laatste gamenieuws.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

RB6Als het om draagbare videogames gaat, dan stond vandaag gisteren helemaal in het teken van de nieuwe handheld van Nintendo, de Nintendo 3DS. Dat valt buiten het aandachtsgebied van iPhoneclub, dus hebben we geprobeerd om interessant iPhone-gerelateerd nieuws voor jullie te vinden. Zo komt Gameloft met een Rainbow Six game voor de iPhone, maakt Two Tribes Swap This! voor Electronic Arts en is de geinige geografische game Geobrain vandaag uitgekomen.

Rainbow Six komt naar de iPhone

RB62Het zat er natuurlijk aan te komen. Gameloft staat er om bekend dat ze, als dochterbedrijf van Ubisoft, meerdere grote gamefranchises van Ubisoft naar de iPhone brengen. Splinter Cell (€0,79), Rayman 2 (€3,99), Prince of Persia (€3,99), Driver (€3,99) en Hawx (€3,99) hebben we al voorbij zien komen, maar nu is hier ook Rainbow Six. De game draagt de subtitel ‘Shadow Vanguard’ met zich mee en zal een tactische shooter neerzetten op de iPhone waarin je je team gedetailleerd kan besturen. Veel meer is er nog niet bekend, maar bekijk vooral de onderstaande trailer. Het spel zal later dit jaar overigens uitkomen.

Two Tribes werkt aan Swap This!

Two Tribes logoDe Nederlandse gamestudio Two Tribes komt met een nieuw project. Het bedrijf is ondertussen bekend van Toki Tori (€2,39) en Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (€0,79) en ook het op de Wii verschenen Rubik Puzzel World. Het nieuwe project heet Swap This! en zal uitgegeven worden door Electronic Arts. Wat de game verder inhoudt is nog niet bekend. Wel weten we dat het hier een puzzelgame betreft die bestaat uit 45 levels. To be continued.

Geobrain test je geografische kennis

geobrainHeb je altijd al je geografische kennis willen testen? Dat kan nu met Geobrain. Geobrain zorgt ervoor dat jij je kennis van verschillende steden, landen, rivieren en nog veel meer kan testen. Het spel is behoorlijk uitdagend en bevat ook nog eens drie verschillende modi waarin je je geografische kennis kan testen. Geobrain bevat echter niet de functie om je high scores met de rest van de wereld te delen en dat is een gemiste kans. Ben je toch geïnteresseerd? Het spel kost maar 79 cent, dus downloaden!

Download: Geobrain (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2011, 8:55
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, Swap This!, two tribes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.