Trouw HD iPad-applicatie in de App Store verschenen

Trouw HD is in de App Store verschenen. Deze iPad-applicatie van Trouw biedt 3 gratis kranten. Daarna schaf je ze aan voor 0,79 of 1,59 euro per stuk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

trouw ipadDe Persgroep heeft vanavond de applicatie Trouw HD in de App Store uitgebracht. Trouw HD is opgemaakt zoals een papieren krant, met voorpagina en het nieuws verdeeld over verschillende secties. De opzet is vergelijkbaar met die van eerdere kranten die De Persgroep uitbracht, zoals De Volkskrant HD, Het Parool HD en De Morgen HD. Je kunt het nieuws lezen in krantenstijl of overschakelen naar tekstformaat, waarbij je tekst en foto’s te zien krijgt. Vanuit de app kun je de krant van vandaag of eerder verschenen kranten van afgelopen week downloaden en lezen. Trouw HD is gratis, maar je moet de kranten los kopen: op werkdagen kost dit €0,79 en in het weekend betaal je €1,59 voor de krant met weekendbijlagen. Abonnementen zijn nog niet mogelijk. Om kennis te maken met deze digitale Trouw krijg je de eerste drie kranten gratis.

Je moet deze kranten binnen zeven dagen downloaden. Trouw HD bevat een knop naar een actuele nieuwsfeed van trouw.nl, waar je de meest recente nieuwsberichten vindt.

Naast deze iPad-app bracht De Persgroep een dag geleden ook een extra iPhone-applicatie uit, Trouw.nl Mobile. Die app is momenteel niet meer in de App Store te vinden, maar nog wel bij websites zoals Appshopper.

Downloaden: Trouw HD (gratis, incl. 3 kranten)
Tipgever: Simon via Twitter

trouw hd ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2011, 12:52
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen ipad, kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.