iPhone game-update #30: Starfont Collision, NBA Jam en Big Hit Baseball

iPhone game-update #30: Starfont Collision, NBA Jam en Big Hit Baseball. iPhoneclub verzorgt elke werkdag een nieuwspost met het laatste nieuws over videogames op de iphone.

nba jam 3De week is weer begonnen! De wind is gaan liggen, maar in de wereld van de videogames is het zo rustig nog niet. De iPhone wordt steeds serieuzer genomen als platform en dat is te merken. Zo brengt Electronic Arts een teaser uit voor de iPhone-versie van NBA Jam, komt Gameloft met een nieuwe Real Time Strategy-game onder de naam Starfront Collision en ook Square-Enix heeft iets nieuws in petto.

Gameloft komt snel met Starfront Collision

starfrontGameloft staat er om bekend om hofleverancier van kwaliteitstitels voor de iPhone te zijn. De uitgever doet zijn best om aanwezig te zijn in elk genre. Zo zien we vandaag de aankondiging van Starfront Collision voorbijkomen. Dit spel is een real time strategy game (RTS) waarin je een leger onder controle neemt en de tegenstander zal moeten bestoken. Starfront Collision komt op 10 februari (komende donderdag) in de App Store beschikbaar. In het spel neem je één van de drie rassen onder je controle, op weg naar de overwinning. Bekijk de onderstaande trailer om een beter beeld te krijgen.

NBA Jam ook naar de iPhone

nba jam 2Electronic Arts kwam vorig kalenderjaar met een opgepoetste versie van de arcade-klassieker NBA Jam. Door het uitblijven van een echt nieuwe basketbalgame van EA, was dit zelfs op de grotere platformen een release van groot formaat. iPhone-bezitters hadden tot nu toe pech, maar daar lijkt verandering in te komen. EA teast de game in de onderstaande video namelijk voor de iPhone. Dat wordt dus lekker dunken met basketbalkarikaturen. Wanneer de game daadwerkelijk in de App Store landt, is nog niet bekend.

Square-Enix komt met nieuwe Baseball-game

baseballDe Japanse ontwikkelaar Square-Enix weet dat baseball (of honkbal in Nederland) gigantisch populair is. Beautiful Game Studios werkt daarom in opdracht van Square Enix aan de Baseball-game Big Hit Baseball. De titel is nog omgeven door mysterie, dus een releasedatum, prijs of andere info hebben we jammer genoeg niet voor je. Ga er echter wel vanuit dat deze game binnen een paar maanden op je iPhone te bewonderen is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2011, 22:35
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, gameloft, sport, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.