Angry Birds Seasons geüpdatet met Valentijnslevels

De Valentijnsupdate van Angry Birds Seasons uitgebracht. Het spel bevat 15 nieuwe levels, 3 bonuslevels een speciaal thema.

Angry Birds SeasonsOver een week is het Valentijnsdag en om nu alvast in de stemming te komen is Angry Birds Seasons geüpdatet. Zaterdag doken de eerste screenshots al op van de feestdagenversie van het populaire spel, maar nu is de game ook daadwerkelijk te downloaden. Heb je eerder de kerst- of Halloweenversie al gedownload? Dan komen de Valentijnslevels automatisch binnen als je de app bijwerkt.

Angry Birds Seasons is met deze update uitgebreid met vijftien nieuwe levels, die allemaal vol zitten met liefde. Roze hartjes en Cupido-varkens zorgen voor de aankleding van de nieuwe levels. Daarnaast zitten er drie gouden eieren verstopt in het spel, die je toegang geven tot bonuslevels en er zijn nieuwe achievements voor Apple’s Game Center toegevoegd. Ook heeft de app een Valentijnsthema en -icoon gekregen.

Een grappig extraatje is dat je vanuit de applicatie Valentijnskaartjes kunt versturen via Facebook. Zo kun je je Valentijn verrassen met verliefde Angry Birds of varkens.

Angry Birds Seasons

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0.79)

Met dank aan alle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2011, 20:59
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.