iPhone game-update #25: Angry Birds, Captain America en Crafting Mama

iPhone Game-update #25: Capcom, Captain America, Crafting Mama en de Valentijnseditie van Angry Birds
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

abHet is weer vrijdag, tijd om het belangrijkste gamenieuws voor de iPhone nog even op een rij te zetten. Capcom laat zich nadrukkelijk uit over mobile gaming, Captain America krijgt waarschijnlijk een iPhone-game en Crafting Mama zal er zeer waarschijnlijk ook aan komen. O ja, je zou bijna het nieuws over de Valentijnsversie van Angry Birds vergeten.

Capcom: “Gamers spelen op de iPhone”

capcom Het is net twee dagen geleden dat Capcom trots een aantal nieuwe games voor de Nintendo 3DS toonde in New York en Voorthuizen. Nu doet Midori Yuasa, directeur van de mobiele tak van Capcom, een gedurfde uitspraak door te stellen dat gamers in de nabije toekomst op mobiele telefoons zullen gamen en niet op handheld apparaten, zoals de Nintendo 3DS en de PSP. Een rare gewaarwording, aangezien het bedrijf zich toch op zowel mobiele telefoons als handheldplatformen richt. We zullen zien of meneer Yuasa gelijk krijgt.

Captain America naar de iPhone?

CaptainAmerica (1)Op 21 juli zal zeer waarschijnlijk de film Captain America: the First Avenger met Chris Evans in de hoofdrol in premiere gaan. De meeste superheldenfilms worden de laatste tijd vergezeld door een videogame en het gerucht gaat dat dit bij Captain America niet anders zal zijn. Gameloft schijnt namelijk bezig te zijn met een videogame rondom het eerste lid van The Avengers. Alles onder voorbehoud natuurlijk.

Crafting Mama volgt Cooking Mama op

De geruchtenstroom houdt niet op vandaag. Taito brengt namelijk naar alle waarschijnlijkheid een vervolg uit op Cooking Mama en Gardening Mama, genaamd Crafting Mama. De serie legt de uitgever geen windeieren, want op zowel de Nintendo DS als Nintendo Wii en de iPhone is de spellenserie een groot succes. In Crafting Mama mag je aan de slag om kleding te maken en andere praktische activiteiten in plaats van je kookkunsten te vertonen. Wanneer het spel uitkomt is wederom niet bekend, maar reken erop dat het niet langer dan een half jaar gaat kosten om de Nintendo DS versie bij te snijden voor een iPhone release.

Angry Birds goes Valentine

Het hing al een tijdje in de lucht, maar Angry Birds krijgt een Valentijns-versie. Iedereen die Angry Birds Seasons bezit, zal vanaf 14 februari een aantal nieuwe levels kunnen spelen die volledig in het Valentijnsthema gestoken zijn. Bekijk alvast het onderstaande filmpje waarin vanaf ongeveer 4.20 wat beelden worden vrijgegeven van de Valentijnsversie.

Download: Angry Birds Seasons (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.