iTeleport VNC-applicatie tijdelijk voor half geld

iTeleport is momenteel met 50% korting te krijgen. Met iTeleport maak je lokaal of overal ter wereld verbinding met je computer thuis of op het werk.

iteleportDe VNC-applicatie iTeleport is momenteel in de aanbieding voor €7,99 en dat betekent een korting van 50%, die tot 25 januari 2011 geldt. Je hebt nog even de tijd om te beslissen of deze vorm van ‘teleportatie’ iets voor jou is. iTeleport is een app waarmee je verbinding kunt maken met je computer thuis of op het werk, ook als deze aan de andere kant van de wereld staat. Je hebt via de app controle over de muis en het toetsenbord en je krijgt een goed overzicht van je computerscherm, ongeacht de resolutie.

Naast deze app iTeleport is er ook nog iTeleport: Jaadu VNC, met soortgelijke functionaliteit. Ook deze app is momenteel voor half geld te downloaden. Volgens de ontwikkelaars is iTeleport de enige applicatie met volledig automatische setup bij lokaal gebruik en bij verbinding vanaf een willekeurige plek ter wereld. Het is geschikt voor Mac, Windows en andere platformen.

iteleport vncEΓ©n van de toepassingsmogelijkheden is om Flash op de iPad te kunnen bekijken. Je kunt zelfs Farmville en andere Flash-games spelen op je iPad. Je hebt overal toegang ott bestanden op je computer, kun je mediaspeler overal in huis bedienen, of je iPad gebruiken als draadloze touchpad en draadloos toetsenbord. Bekende toetscombinaties als Ctrl-Alt-Del worden ook ondersteund. En je kunt iTeleport ook zonder internetverbinding gebruiken, als je bijvoorbeeld lokaal je laptop gebruikt voor een presentatie en de iPad daarnaast wil gebruiken om sprekersnotities te lezen of naar de volgende slide te bladeren.

Voor de iPad is onlangs iTeleport Connect for Mac & Windows uitgebracht, een gratis app om zonder problemen de verbinding tot stand te brengen. Op www.iTeleportMobile.com lees je meer.

Downloaden: iTeleport for iPad (€7,99 – alleen voor iPad)
Ook verkrijgbaar:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2011, 21:03
Categorie Diensten
Onderwerpen remote, vnc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.