iPhone game-update #22: Sacred Odyssey, Paladin Legend en Twimon

iPhone Game-Update #22: Sacred Odyssey, Paladin Legend en Twimon. Op iPhoneclub.nl berichten we onze bezoekers over het laatste videogamenieuws op de iphone.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

pikachuJaja, het is dinsdag en in de titel van deze iPhone game-update zijn enkel nieuwe games te vinden. Zo is er weer een klein beetje nieuws omtrent de nieuwe game van Gameloft Sacred Odyssey. Daarnaast is er een nieuwe interessante game aangekondigd, genaamd Paladin Legend en kunnen we straks beestjes à la Pokemon op Twitter verzamelen in de game Twimon.

Gameloft komt met Sacred Odyssey

zeldaEen paar updates geleden berichtten we jullie over het feit dat Gameloft een game aan het ontwikkelen is die wel erg op The Legend of Zelda leek. Nu was niet iedereen het daar mee eens, maar dit verhaal krijgt vandaag wel een vervolg. De naam van de game is bekend gemaakt: ‘Sacred Odyssey: Rise of Ayden’ en meteen krijgen we een nieuwe trailer (die hieronder te bekijken is) voorgeschoteld. Zoals je kan zien is er iets meer bekend omtrent de gameplay en eerlijk gezegd lijkt het geheel nog steeds erg op Nintendo’s franchise. Kijk en oordeel vooral zelf.

Van beestje met Twitter en Twimon

TwimonTwimon: het klinkt als een mix-up van Pokemon en Twitter en dat is het eigenlijk ook. Met deze gratis game kan je een Twimon groot brengen. Je Twimon reageert op de interactiviteit tussen jou en je Twitter-account en kan zelfs met andere Twimon in gevecht gaan. Er zit ook nog een soort Foursquare-element in het spel verborgen, want het is ook de bedoeling dat je bepaalde ‘outposts‘ uit het echte leven voor je wint om zo aan nog meer Twimon te komen. Hoe meer je Twittert, hoe sterker je Twimon wordt.

Download: Twimon (gratis)

Nieuwe game Paladin Legend aangekondigd

PaladinDiehard Studio is momenteel bezig met een nieuwe game, genaamd Paladin Legend. In het spel speel je de laatste Paladin of Light en zul je je een weg moeten banen door verschillende platformlevels. Dit moet je doen, omdat anders het gehele land door ‘darkness’ omgeven zal worden. Paladin Legend is een creatie van de makers van de animatieserie Mutant League. Wie weet wordt dit wel een hele toffe game.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2011, 3:27
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, pokemon, The Legend of Zelda, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.