iPhone game-update #14: Chopper 2, MaXplosion en Inotia 3

iPhone Game-update #14: Chopper 2, MaXplosion en Inotia 3. Elke dag houdt iPhoneclub zijn lezers op de hoogte over het laatste nieuws omtrent iPhone games en games voor de iPod touch.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

inotia 3.1Het lijkt alsof de wereld eindelijk weer met werken begonnen is. Dat is goed voor ons, want dat betekent dat er elke dag weer een aantal gamenieuwtjes verschijnen. Vandaag hebben we nieuws over de update van Chopper 2. Ook verschijnen na middernacht MaXplosion van Capcom en Inotia 3 in de App Store.

Dikke update voor Chopper 2

Chopper-2Chopper 2 is een redelijk populair spel dat al een tijdje geleden voor de iPhone is verschenen. De ontwikkelaars van het spel zitten niet stil en willen de game naar een nieuw niveau tillen. Daarom hebben ze vandaag een nieuwe update uitgebracht. Als je ook Mac-versie aanschaft is het straks mogelijk om met je iPhone/iPod touch de game te besturen, terwijl je Mac als scherm fungeert. Ook ondersteunt het spel vanaf nu ook Game Center. Om de opening van de Mac App Store te vieren is het spel nu in ieder geval voor 79 cent te koop. Bekijk hieronder de zojuist uitgekomen trailer.

Download: Chopper 2 (€0,79)

MaXplosion straks in de App Store

MaxplosionCapcom kennen we als groot softwarehuis van succesen als Resident Evil, Onimusha, Devil May Cry en Dead Rising. Meestal brengt het bedrijf conversies van eerdergenoemde titels uit op de iPhone, maar de uitzondering bevestigt de regel. Capcom komt namelijk met het spel MaXplosion, een spel dat nog niet eerder onder dezelfde titel op de markt is verschenen. Het spel is vermoedelijk na 1:00 uur vannacht te downloaden voor een luttele 79 cent. Ik heb me laten vertellen dat het spel erg lijkt op Splosion Man, een Xbox Live Arcade titel die aardig in de smaak is gevallen. Mocht je morgen dus wakker worden met een paar vergeten stuivers en duppies in je broekzak, denk dan even aan deze game.

MaXplosion is inmiddels beschikbaar: App Store (€0,79)

Inotia 3 komt naar je toe

inotia3.2De populaire Koreaanse videogamefranchise Inotia krijgt een nieuw deel. Vanaf vannacht zal het derde deel onder de subtitel ‘Children of Carnia’ te downloaden zijn vanuit de App Store. Het spel is namelijk al gesignaleerd in de Nieuw Zeelandse App Store. Hoeveel deze RPG moet gaan kosten is nog niet bekend. Inotia 3 zal, net als de voorgaande delen, weer gebruik maken van het systeem waarin je drie verschillende klassen kan beheersen. Bekijk de onderstaande trailer voor een beter indruk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 januari 2011 om 1:21
Onderwerpen
,
Categorie
Games
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.