Binnenkort Chopper 2 op de Mac bedienen met je iPhone

Chopper 2 voor de Mac is binnenkort te bedienen met je iPhone als afstandsbediening. In Chopper 2 wordt de iPhone via Wi-Fi gekoppeld met je Mac.

chopper 2 macHet idee om je iPhone als externe controller voor een iPad-game te gebruiken is niet nieuw. Maar wat we nog niet zo vaak gezien hebben is de iPhone als externe controller voor een game op je tv of MacBook. Chopper 2 krijgt straks die mogelijkheid: als je Chopper 2 op je Mac hebt geïnstalleerd kun je een koppeling maken met je iPhone. Vervolgens gebruik je de accelerometer en de multitouch-technologie op je iPhone om de game te besturen. In een demovideo is te zien hoe dit gaat werken. Er komen straks nog veel meer games beschikbaar via de Mac App Store, waarbij de ontwikkelaars hopelijk ook aan de integratie met de iPhone hebben gedacht.


Andere toepassingen die we mogelijk gaan zien: de iPhone gebruiken om games op de Apple TV te bedienen. De iPhone is een ideale controller voor dergelijke toepassingen, omdat aan de hand van bewegingen en schermtaps acties op het grotere scherm uitgevoerd kunnen worden. En je vingers blokkeren ook niet de game zelf.

Chopper 2 for Mac is binnenkort verkrijgbaar in de Mac App Store. De game krijgt 36 missies op 12 verschillende locaties. De 3D-game engine is volledig herschreven, met nieuwe vijanden, wapens, graphics en missies. De game is aangepast voor een scherm tot 2560 x 1600 pixels. Bedienen doe je met toetsenbord en muis, maar straks dus ook met een iPhone via Wi-Fi.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 november 2010 om 20:44
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.