iPhone-applicatie voor Wie is de Mol? gelanceerd

Het AVRO-programma Wie is de Mol? heeft een eigen app gekregen. Helaas is de functionaliteit nog erg beperkt.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Wie is de Mol?De AVRO heeft deze week een iPhone-applicatie uitgebracht voor het televisieprogramma Wie is de Mol? De applicatie komt een beetje laat, want de serie is al over de helft. Daarnaast is de functionaliteit van de app helaas wat beperkt. Zo zitten er geen video’s in, kun je niets terugvinden over de inhoud van de afleveringen en kun je op geen enkele manier via de applicatie met andere discussiëren over de identiteit van de Mol.


Update: Er is inmiddels een nieuwere versie van de Wie is de Mol-app. Lees daarvoor ons artikel: AVRO Wie is de Mol: de iPhone-app bij het televisieprogramma.

Maar wat kan er dan wel? De app biedt uitleg over het programma, inclusief een biografie van presentator Pieter Jan Hagens. Ook van alle kandidaten zijn biografieën opvraagbaar en je kunt dan meteen kijken welke kandidaten er nog in het spel zitten en welke al zijn afgevallen. Het leukste onderdeel zijn de dagboeken die je kunt lezen. Zowel de Mol als de wekelijkse afvaller schrijven een dagboek dat je nu dus op je iPhone kunt doorlezen.

Het is pas versie 1.0 van de Wie is de Mol? app, dus mogelijk wordt hij in de toekomst verder uitgebreid. De kans is alleen klein dat dat tijdens dit seizoen nog gebeurd. Voor nu kun je je vooral bezig houden met het zoeken naar vorige aanwijzingen in de applicatie, al lijken die er niet in te zitten…

Downloaden: Wie is de Mol? (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2015, 13:34
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen avro wie is de mol, televisie
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.