Belstatus Tyrisch: belstatus-app voor Telfort gelanceerd

Beltegoed Tyrisch is een belstatus-app voor Telfort. Hiermee kun je je resterende beltegoed opvragen en de extra kosten bekijken.

beltegoed tyrischIn de reeks beltegoed-apps in de App Store ontbrak tot nu toe nog één Nederlandse aanbieder: Telfort. Sinds een paar dagen is er echter een passende app voor de vinden: Beltegoed Tyrisch. De aanduiding ‘tyrisch’ is een verwijzing naar tyrisch purper, de kleur van het Telfort-logo. Met deze app krijg je direct inzicht in de kosten en verbruikte minuten van je Telfort Belbundel, Sim Only of Onbeperkt-abonnement. Je ziet ook het dataverbruik en hoeveel dagen er nog in de huidige factuurperiode zijn. De app is gemaakt door ontwikkelaar D-Centralize, die eerder apps met fantasierijke namen uitbracht, zoals Beltegoed Vermiljoen en Hyacint. De apps is geschikt voor consumentenabonnementen en is nog niet getest met zakelijke of prepaid accounts.

Net als bij alle andere beltegoed-apps die door externe ontwikkelaars zijn gemaakt, is de werking afhankelijk van de beschikbaarheid van de systemen van de operator (in dit geval Mijn Telfort). Je moet een Mijn Telfort-account hebben om de app te kunnen gebruiken.

Wat dergelijke beltegoed-apps nog nuttiger zou kunnen maken, is het toevoegen van alerts zoals in DataMan: daarmee krijg je een (zelf instelbaar) seintje als je bijna door je databundel heen bent.

Downloaden: Beltegoed Tyrisch (€0,79)

beltegoed-tyrisch

Tipgever: Dirk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2011, 16:13
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.